NOVINKA: On-line kalkulačka a servisní kalendář

NOVINKA: On-line kalkulačka a servisní kalendář

Topení či klimatizaci si lze objednat rychle a snadno přes internet

Topení či klimatizaci si lze objednat rychle a snadno přes internet

Startupová firma Topíte.cz rozehřívá ztuhlé topenářské služby v ČR. V následujícím článku se dozvíte, jaké inovativní nástroje k tomu používá a jaká další překvapení chystá.

V oboru topenářství zatím nikdy neproběhla žádná inovace

Dlouhá desetiletí je topenářství stejně jako další řemesla ve stále stejném stavu. Montážní a servisní technici fungují systémem telefonu, tužky a papíru. Většinou mají velmi slabé nebo žádné plánování, často teprve na místě instalace zjistí, že jim chybí potřebný materiál. Ztrácí potom mnoho času a peněz neefektivními cestami a přejezdy.

Dostatek zakázek topenářské firmy nenutí věnovat se marketingu nebo optimalizaci nákladů. Tato situace je ve 21. století až k nevíře.

Jakým způsobem současnou situaci zlepšit?

Kombinací dvou zásadních ingrediencí. Poctivou řemeslnou prací a použitím moderních digitálních technologií. Pouhý rok od založení přišla společnost Topíte.cz s prvními dvěma revolučními nástroji.

  • Online kalkulačka – zájemce o nové topení získá e-mailem detailní cenovou nabídku během několika vteřin. Stačí odpovědět na pár dotazů na stránkách https://www.woltair.cz/online-kalkulacka a obratem mu přijde e-mail s podrobnou kalkulací. Jak je to najednou jednoduché: nemusíte nikam volat ani psát a nečekáte na cenu několik dní nebo týdnů, jak bylo doposud zvykem.
  • Servisní kalendář – v případě potřeby pravidelné roční revize tepelného čerpadla nebo plynového kotle si můžete zvolit datum a čas sami a online. Nemusíte obvolávat servisní techniky v okolí a složitě s nimi domlouvat termín. Stačí si na stránkách https://servis.woltair.cz zvolit okénko, kdy jsou servisní technici k dispozici a kdy se vám jejich návštěva hodí.

            Servisní kalendář má ještě jednu obrovskou výhodu. Nabízí vám v různých časech         různé ceny za dopravu! Sami se rozhodnete, zda-li preferujete termín, nebo jdete po nejnižší ceně. Pokud si zvolíte čas, kdy je náš technik zrovna někde poblíž vaší nemovitosti, můžete mít dopravu mnohem levnější nebo dokonce úplně zdarma.

Co dalšího nás čeká v budoucnosti?

Topíte.cz připravuje řadu dalších novinek, ale ty jsou samozřejmě zatím tajné. Hlavním dlouhodobým cílem je zákazníkům nabídnout unikátní zážitek z nákupu topných zdrojů a klimatizací, na jaký jsou zvyklí z eshopů. Zkrátka udělat z tohoto oboru internetovou službu se vším všudy.

Jaké produkty a služby nabízíme?

Produktová řada je opravdu velmi široká, což lze od největší topenářské firmy v ČR zaměřené na rezidentní klienty očekávat. Nejvíce žádanými jsou v současné době tepelná čerpadla vzduch/voda a plynové kondenzační kotle. Kromě nich však Topíte.cz nabízí i solární kolektory na ohřev teplé vody, klimatizace a rekuperační jednotky pro výměnu vzduchu v nemovitostech.

Od roku 2020 bude povinné mít rekuperační ventilaci vzduchu v každé novostavbě. V souvislosti se stále teplejším podnebím jsou však i klimatizace velmi žhavým tématem.

Jaké výhody pocítí klienti při nákupu u Topíte.cz?

Klienti poznají rozdíl od prvního kontaktu s firmou, během návštěvy webových stránek či při telefonickém nebo emailovém kontaktu. Hlavní odlišnosti však pocítí v následujících detailech:

  • získání cenové nabídky během několika vteřin
  • výběr termínu instalace a rychlá dostupnost
  • zkušené a kvalitní montážní Topíte.cz týmy
  • navazující servisní služby
  • připomenutí potřeby roční revize
  • vlastní online výběr termínu roční revize
  • spolehlivé zajištění záručních i pozáručních oprav

Co je důležité pro majitele nemovitostí při výběru vhodné topenářské firmy?

Jednoznačně nevybírat jen podle ceny. Udělat si vlastní názor na dodavatelskou firmu podle kvality a rychlosti nabídky, podle způsobu komunikace. Pokud topenář odpoví na email až po několika dnech, nebo připravuje cenovou nabídku dva týdny, tak jak bude vypadat finální instalace... Kdo vám rychle a ochotně pomůže v případě poruchy? Je nutné myslet i na tato následná rizika, přeci jen kupujete drahá zařízení, která potřebuji údržbu v dalších letech.

Rada na závěr zní: Vyberte si kvalitní a spolehlivou topenářskou firmu, usnadníte si celý proces nákupu nového zdroje vytápění a předejdete nepříjemnostem v budoucnu.

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?